Скупљање потписа / - Скупљање потписа
08/06/2022 u 13:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Бијелом Пољу почело потписивање петициjе за укидање санкциjа Русиjи

Акциjа прикупљања потписа за ову инициjативу траjаће наредних неколико дана

На градском тргу у Биjелом Пољу у организациjи Светосавске српске листе данас је почело потписивање петициjе за укидање санкциjа Русиjи.

Како су казали организатори, као што су и очекивали велики броj суграђана jе првог дана акциjе своjим потписом подржао инициjативу и jасно поручио да jе већински против за скандалозне одлуке Владе Црне Горе о увођењу санкциjа.

 - Желимо да поручимо да се Црна Гора никада неће одрећи своjе историjе, традициjе и братског односа према Русиjи, коjа jе вjековима била уз наш народ у наjтежим временима и да ово што ради актуелна власт ниjе воља грађана Црне Горе, већ промотера НАТО савеза коjи сjеде у министраским фотељама, поручио jе шеф бjелопољског одбора Светосавске Светислав Перишић.

Он jе казао да су инициjативу потписале броjне угледне личности из града, међу коjима и некадашњи високопозиционирани функционери у локалноj управи, те да jе своj потпис симболично први дао др Радоња Зековић, препознатљиви борац за интересе српског народа у Биjелом Пољу, коjи активно подржава Светосавску српску листу.

Акциjа прикупљања потписа за ову инициjативу траjаће наредних неколико дана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:55