Скупљање потписа / - Скупљање потписа
08/06/2022 u 13:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

У Бијелом Пољу почело потписивање петициjе за укидање санкциjа Русиjи

Акциjа прикупљања потписа за ову инициjативу траjаће наредних неколико дана

На градском тргу у Биjелом Пољу у организациjи Светосавске српске листе данас је почело потписивање петициjе за укидање санкциjа Русиjи.

Како су казали организатори, као што су и очекивали велики броj суграђана jе првог дана акциjе своjим потписом подржао инициjативу и jасно поручио да jе већински против за скандалозне одлуке Владе Црне Горе о увођењу санкциjа.

 - Желимо да поручимо да се Црна Гора никада неће одрећи своjе историjе, традициjе и братског односа према Русиjи, коjа jе вjековима била уз наш народ у наjтежим временима и да ово што ради актуелна власт ниjе воља грађана Црне Горе, већ промотера НАТО савеза коjи сjеде у министраским фотељама, поручио jе шеф бjелопољског одбора Светосавске Светислав Перишић.

Он jе казао да су инициjативу потписале броjне угледне личности из града, међу коjима и некадашњи високопозиционирани функционери у локалноj управи, те да jе своj потпис симболично први дао др Радоња Зековић, препознатљиви борац за интересе српског народа у Биjелом Пољу, коjи активно подржава Светосавску српску листу.

Акциjа прикупљања потписа за ову инициjативу траjаће наредних неколико дана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
09. avgust 2022 23:43