Најновија вијест / - Портал Дан
21/03/2022 u 15:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У току сједница Предсједништва ГП УРА о мањинској влади

Током протекла 24 сата дошло је до значајних промјена, па се од ситуације да је постојала могућност да Абазовић врати мандат за састав нове владе, дошло до тога да ће упутити иницијативу Скупштини за сазивање сједнице на којој ће та влада бити изабрана

У Подгорици је у тиоку сједница Грађанског покрета УРА, на којој предсједник ове партије и мандатар за састав 43. владе Црне Горе Дритан Абазовић функционере ове партије извјештава о досадашњим корацима на формирању мањинске владе, потврђено је порталу Дана у овој партији.

Како тврде наши саговорници који су жељели да остану анонимни током протекла 24 сата дошло је до значајних промјена, па се од ситуације да је постојала могућност да Абазовић врати мандат за састав нове владе, дошло до тога да ће упутити иницијативу Скупштини за сазивање сједнице на којој ће та влада бити изабрана.

Очекује са да ГП УРА након сједнице Предсједништва изда саопштење у којем би могло бити и прецизирано када ће црногорском парламенту бити упућена иницијатива за сазивање сједнице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 04:07