Демократски фронт / - IVAN PETROVIC-IPE
10/12/2021 u 13:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У току сједнице Нове и ДНП-а о изласку из кризе

Очекује се да након тога Демократски фронт изађе са заjедничким ставом о будућоj стратегиjи изласка из кризе у којој се налази парламентарна већина

Сједнице предсjедништва Нове српске демократије и Демократске народне партиjе, чланица Демократског фронта на коjима се расправља о тренутноj политичкоj ситуациjи су у току, сазнаје Дан.

Очекује се да након тога Демократски фронт изађе са заjедничким ставом о будућоj стратегиjи изласка из кризе у којој се налази парламентарна већина.

Подсјећамо, данас је био последњи дан да се остале двије коалиције које чине владајућу већину (Мир је наша нација и Црно на бијело) изјасне о предлогу Демократског фронта да се изабере нова влада. ДФ је тада коалиционим партнерима понудио да саме предложе мандатара којег ће они подржати.

Раније, такође вођени су преговори о реконструкцији постојеће Владе на челу са Здравком Кривокапићем, међутим ти преговори нису уродили плодом. Фронт је након тих преговора саопштио да одустају од реконструкције и да траже избор нове владе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:35