фото: СНП / - фото: СНП
28/03/2022 u 13:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Упркос негативној кампањи показали да смо несаломови

Вјеровали смо у грађане Берана, као што су они вјеровали у нас и отуда овај нестварно добар резултат који се огледа у седам чистих мандата, казали су из СНП-а

Још један изборни циклус у Беранама показао је да је Социјалистичка народна партија Црне Горе несаломива, снажна и поуздана политичка снага којој Беранци и Беранке у потпуности вјерују, казали су из те странке.

- Упркос несвакидашњој негативној кампањи коју су наши политички такмаци водили против нас, СНП је у Беранама показала да је тврд орах и да нисмо посустали и поред свих изазова и тешкоћа са којима смо се суочавали. Све политичке сплетке и марифетлуци нису помогли нашим опонентима да утичу на бирачко тијело СНП-а, па је наша партија изашла као појединачно најјача у граду под Јасиковцем - наглашавају из СНП-а.

Вјеровали смо у грађане Берана, као што су они вјеровали у нас и отуда овај нестварно добар резултат који се огледа у седам чистих мандата које ће носити бескомпромисни борци за добро свих Беранаца и Беранки, додали су.

Желимо да искажемо искрену захвалност свим грађанима Берана који су у Социјалистичкој народној партији Црне Горе препознали политички субјект који ће најбоље заступати њихове интересе и дали нам повјерење. Обећавамо да га нећемо прокоцкати и да ћемо учинити све што је у нашој моћи да Беране што прије осјете бољитак у сваком смислу, поручили су из Социјалистичке народна партије Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 03:24