/ - FOTO: Ivan Petrović Ipe
04/06/2022 u 17:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: Бечић у Скупштини хобловао пакет, најнебитнији је лидер неке партије

Неко се против криминала бори на терену, него преко друштвених мрежа. Разумијемо и зашто- закључили су из Грађанског покрета УРА

Из ГП УРА казали су за лидера Демократа Алексу Бечића да је најнебитнији лидер неке партије у региону, а да о томе јасно говори да Бечић и Демократе не умију да сакрију повезаност са криминалним структурама које их држе у шаци и због којих су дуго времена опструирали избор новог Тужилачког савјета и реформи у Тужилаштву.

Демократе: Дритан не би био Дритан да у минуту не слаже 60 пута

Из УРА понављају да Бечић није одговорио на питање ко га уцјењује и зашто, због чега врши селекцију криминалних кланова, те откад је у контакту са безбједносно интересантним лицима.

- Јавности ради било би корисно да Алекса Бечић појасни зашто је одустао од европског пута Црне Горе, зашто му је партија важнија од државе и да ли се, када и зашто тајно састајао са врхом Демократске партије социјалиста? Најмање битан лидер у региону као предсједник Скупштине Црне Горе је мијењао тапете, хобловао паркет и хапсио БИЛ лица преко фацебоок-а, предсједник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић је подигао кредибилитет безбједносног сектора који је постао поуздан савезник међународних институција. Kао посљедица тога, кренуле су највеће акције запљене кокаина на Балкану, затим достављање документације од стране ЕУРОПОЛ-а и рјешавање бројних криминалних убистава, заустављен је шверц цигарета преко Луке Бар, док на црногорским улицама више нема бруталних убистава. Неко се против криминала бори на терену, него преко друштвених мрежа. Разумијемо и зашто- закључили су из Грађанског покрета УРА. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 21:08