/ FOTO: URA
27/09/2022 u 13:18 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

URA, CIVIS i Albanska alternativa zajedno u Baru

Mi želimo da pokažemo šta znamo i vjerujemo u potencijale Bara, saopštio je Đurović

Tokom današnje predaje liste koalicije  Dritan Abazović - “Može Bar. Može Crna Gora” Građanski Pokret URA - Civis – Albanska alternativa njen nosilac i potpredsjednik URE Goran Đurović, kazao je da "naš tim će ostvariti sjajan rezultat i to će biti početak jedne uspješne koalicije".

- Važno je da građani i građanke Bara izađu na izbore i odluče u kom pravcu će se razvijati naš grad. Dosadašnji, put prosipanja magle i obećanja koji je trasirao DPS, mislim da je za nama. Imali su priliku da pokažu šta znaju i propustili su je. Mi želimo da pokažemo šta znamo i vjerujemo u potencijale Bara- saopštio je Đurović.

Kako je istakao, svakoj mjesnoj zajednici u Baru fali mnogo toga.

,,Posebno mi je zadovoljstvo da sa prijateljima iz URE i CIVIS-a učestvujemo na izborima, jer naša koalicija ima sve one osobenosti koje ima i Bar. Drago mi je da učvršćujemo saradnju, posebno imajući u vidu zajedničko iskustvo na državnom nivou. Pokazali smo da manjinske partije ne sarađuju samo sa jednom strukturom, već da postoje i druge građanske opcije koje imaju ispruženu ruku. U Ulcinju smo ostvarili odličan rezultat, i vjerujem da će se to nastaviti dalje u Baru. Cilj nam je da u lokalnom parlamentu bude i predstavnik Albanaca i da na taj način manjine i njihovi zahtjevi i problemi budu još vidljiviji”, kazao je lider Albanske alternative i predsjednike Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

Lista barskog odbora Građanskog pokreta URA, Saveza građana CIVIS i Albanske alternative, prema riječima kandidata za odbornika iz redova CIVIS-a Miloš Rajović, predstavlja svijetli primjer multietničke i građanske liste. ,,Uvjeren sam da će ona ostvariti dobar rezultat. Pozivam sve građane i građanke Bara, naše mlade, sportiste i sve druge da izađu na lokalne izbore i podrže našu koaliciju“, zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 17:41