GP URA / - FOTO: GP URA
05/10/2022 u 18:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

URA DPS-u: Dok trpate pare u džepove, mi vraćamo novac od akciza u budžet

Jedini način, kako su kazali iz GP URA, da Crna Gora postane ono što može biti je vraćanje novca u legalne tokove, obraza u politiku i sklanjanje politike iz pravosuđa.

Tužno je što je Crna Gora u dijelu svijeta dugo bila asocijacija na šverc cigara, i zato je smiješno što DPS bilo koga proziva za svoj neslavni patent, a kamoli one koji su tome stali na put i koji ne namjeravaju da stanu u borbi protiv kriminala. Pa makar na tom putu naišli i na svoje prijatelje i partijske kolege,  saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Mi znamo da svaka promjena počinje od sebe. Mi smo svjesni da se nalazimo na najodgovornijim pozicijama u državi i da se baš zato moramo ponašati odgovornije od svih. Mi imamo hrabrosti da uvidimo greške, ali još više imamo snage da ih ispravimo, dodali su u saopštenju.

- Znamo kako je radio DPS, i znamo da više nikad niko neće moći tako da radi u ovoj zemlji. Mi smo dva svijeta, gospodo. Mi ne gledamo u članske karte, nego u zakone i dokaze. Dok vi trpate pare u džepove i na bankovne račune u inostranstvu, mi vraćamo novac od akciza u budžet i ulažemo ga u škole, domove zdravlja, vrtiće i bolje uslove za istražne i pravosudne organe. Dok naš premijer razgovara sa svim svjetskim liderima, vaš je stari poznanik italijanskih sudova - naveli su iz URE.

Jedini način, kako su kazali, da Crna Gora postane ono što može biti, a može biti sjajno mjesto za lijep život, je vraćanje novca u legalne tokove, obraza u politiku i sklanjanje politike iz pravosuđa.

- Zato ovo radimo. Zato ćemo to nastaviti da radimo. Zato neće biti izuzetka pred zakonom i zato je budućnost pred Crnom Gorom - zaključili su u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:59