/ Фото: M.K.
30/06/2021 u 21:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

УРА ДПС-у: Причате о Валданосу, а посланик вам је гласао против повраћаја земљишта

Само нам ви не помињите Валданос, поручују из грађанског покрета овог опозиционој партији

Kада човјек не зна гдје се налази граница лицемјерства у политици онда ту лекција лако може научити у било ком реаговању ДПС-а која наново увијек показују колико једна партија може да води лицемјерну политику и против интереса Општине Улцињ, казали су данас из улцињске УРЕ одговарајући на реаговање улцињског ДПС-а, те нагласили да о Валданосу причају они чији је посланик из Улциња гласао против повраћаја земљишта грађанима.

- Тешко је објаснити господи из ДПС-а или стручњацима за узгајање лососа у Порт Милени, да су персонификација свега лошег што је ову општину задесило задњих 30 година. Од ‘смртних’ приватизација хотелских објеката или пљачке Солане па до гашења осталих фирми… Такође су се побринули и за девастацију и “експлозију” дивље градње по читавој општини и успут опљачкали грађане на разним нивоима - поручили су из улцињске УРЕ.

Они напомињу да је ДПС од Улциња направио општину са највећом стопом незапослености, најмањом просјечном платом и једину сиромашну општину на приморју.

- А када сте се дохватли локалне власти тад је почело да цвјета и безакоње и корупција и на локалном ниво. Постали сте шампиони у кршењу закона па сте добили и дупло негативно мишљење од стране Државне ревизорске институције, кршећи 18 закона и неколико других прописа. А да не помињемо безбројне афере којима се бави тузилаштво од ваших незаконитих запошљавања па до ‘летећих’ канализација и инвестиција без икаквих дозвола. Просто сте до дна унизили нашу општину што је било и очекивано од вас - истичу из улцињске УРЕ.

Моле ДПС да само они не помињу Валданос, јер су они ти, како истичу, који су 30 година били против да се то земљиште враћа грађанима.

- Били сте против ви чији је предсједник са великом нервозом дочекао вијест да се Валданос враћа грађанима Улциња јер је то сматрао шансом за свој бизнис, односно ви чији посланик из Улциња није хтио да гласа за повраћај Валданоса грађанима. Има ли већег безобразлука и политичког лицемјерства од тога - питају из улцињске УРЕ.

Ипак, поручују они, свему долази крај.

- Тако је вама дошао крај на државном нивоу па је враћен Валданос а на путу су да се исправе и остале тридесетогодишње неправде према Улцињу, и то само за шест мјесеци. Не брините, ријешицемо и Солану и Морско добро, и остале проблеме које смо насљедили од вас. А још више ћемо радити за Улцињ када вас будемо побиједили и послали у опозицију и на локалном нивоу. То ће бити веома брзо - закључују из УРЕ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

20. septembar 2021 04:05