Ипак нема потписа посланика ГП УРА / - Принтскрин
09/09/2021 u 22:29 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА каже да је портал Дана објавио лажну вијест, али потписа њихових посланика нема, па нема

Брза реакција ГП УРА на наш текст, али само тврде да се ради о лажној вијести и ништа више, односно не кажу шта је истина, ако је лаж оно што је Скупштина објавила

Грађански покрет УРА је вечерас експресно реаговала на текст на чпорталу Дана под насловом "Само УРА није потписала предлог за опозив Мила Ђукановића: Да добро утврде пазар или да тргују?"

- Лажна вијест из кухиње Демократске Црне Горе преко нарученог текста у Дневним новинама “Дан”. Исти медиј је само дан прије објавио текст у којем смо недвосмислено подржали иницијативу СНП-а за разрјешење Ђукановића, да би вечерас по диктату Демократа објавили сасвим другу ствар, написали сау на званичној страници.

Потпуно нејасна реакција ГП УРА. Кажу за нешто да је лаж, а не кажу шта је истина.

ПРВО: Дан доноси факсимил потписа и ту нема ни једног посланика "Црно на бијело". А за наше читаоце дајемо читав документ који је предат Скупштини Црне Горе и можете га погледати и прочитати ОВДЈЕ.

image

Потписа нема

- Принтскрин

ДРУГО. Питање за ГП УРА зашто лажна вијест портала Дана, ако су то објавиле Демократе на свом сајту и

ТРЕЋЕ: Ако се ради о лажној вијести зашто ГП УРА није оптужила Скупштину Црне Горе за објављивање лажних докумената, који могу пронаћи ОВДЈЕ.

Иначе, на официјалној страници Демократа је објављено да грађански покрет Ура није желио да потпише  за опозив  Ђукановића.

– Сада је намјера издаје на Цетињу много јаснија – поручиле су Демократе.

Изледа по ко зна који пут ГП УРИ је лакше да се посвађа са новинарима него да се погледа у огледалу. Опроштено им је. Идемо даље па било црно или бијело, само да буде истинито.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:42