Dritan Abazović, bivši premijer iz redova GO URA / - FOTO: GO URA
13/01/2024 u 16:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

URA: Ministrar Vuković i MF još jednom razotkrili Spajića, potvrđena još jedna prevara građana

Kako su kazali, sljedeće godine neće doći do realnog rasta zarade, jer će prema prognozama inflacija rasti 5 odsto isto kao i prosječna zarada u 2024

Građani se svakodnevno uvjeravaju da od predizbornih obećanja koje im je dao Milojko Spajić nema ništa, tvrde iz Građanskog pokreta URA.

- Da je premijer Milojko Spajić još jednom prevario građane potvrđuje Program ekonomskih reformi (PER) 2024-2026 koji je Vlada na predlog Ministarstva finansija usvojila na prethodnoj sjednici. Građani se svakodnevno uvjeravaju da od svih silnih predizbornih obećanja zbog kojih je Spajić dobio podršku građana nema ništa - saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, sljedeće godine neće doći do realnog rasta zarade, jer će prema prognozama inflacija rasti 5 odsto isto kao i prosječna zarada u 2024.

Kako ističu, Spajić u predizbornoj kampanji građanima obećao da će za godinu dana od preuzimanja vlasti prosječna zarada biti 1000 eura, a minimalna 700, navode iz GO URA.

- Pohvaljujemo odgovoran odnos ministra finansija Novice Vukovića koji je još jednom razotkrio lažna obećanja i propagandu Milojka Spajića, potvrđujući da je Spajić po ko zna koji put prevario građane i cjelokupnu crnogorsku javnost - saopštavaju iz GO URA. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 04:23