/ - фото илустрација
18/11/2021 u 13:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

УРА осудила говор мржње Радоњића, у ЦГ нема мјеста национализму

Све изоловане случаjеве коjима нажалост присуствуjемо треба jавно осудити а надлежни органи требаjу промптно да реагуjу и санкционишу овакве ексцесе, казали су из ГП УРА

Наjновиjи ексцес и беспризорни говор мржње директора Хидроелектране „Пива“ Радомира Радоњића на његовом приватном налогу на друштвеноj мрежи „Феjсбук“ заслужуjе оштру санкциjу надлежних и његову суспензиjу као директора на мjесту коjе обнаша, казали су из Грађанског покрета УРА реагуjући на натписе Радоњића у коjим на националистички, екстремистички и беспризоран начин вриjеђа грађане Црне Горе.

Из УРЕ кажу да у Црноj Гори нема мjеста национализму, екстремизму или било коjоj ретроградноj идеjи и да држава у том сегменту не смиjе да буде трома.

- Све изоловане случаjеве коjима нажалост присуствуjемо треба jавно осудити а надлежни органи требаjу промптно да реагуjу и санкционишу овакве ексцесе. Црна Гора jе грађанска држава у коjоj национализми и екстремизми са било коjе стране никада неће проћи и бити друштвено прихватљиви - закључуjу у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 12:54