Грађански покрет УРА / - фото: ГП УРА
05/03/2022 u 11:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: Осуђујемо позив Бечића и Демократа на ескалацију и немире

Не разумијемо да у тренутку када имамо ратна дешавања у Украјини, неко и у Црној Гори позива на ескалацију и било какве немире, наводи из УРА

Осуђујемо позив Бечића и Демократа на ескалацију и немире, чиме свјесно уносе панику међу грађане, с циљем да омасове своје посрнуле протесте које су грађани препознали као чисту борбу за фотеље, саопштили су из ГП УРА.

- Црној Гори су у овом специфичном и изазовном геополитичком моменту потребни мир и стабилност, а не изазивање панике код грађана и позивање на улице. Не разумијемо да у тренутку када имамо ратна дешавања у Украјини, неко и у Црној Гори позива на ескалацију и било какве немире - наводе из УРА.

Како су истакли, чуде их овакве поруке од стране Алексе Бечића и његове партије, која је у страху од губитка фотеља, преузели десничарску и радикалну реторику, спинујући и  ширећи дезинформације.

- Жао нам је што су између борбе за фотеље и борбе за европску и стабилну Црну Гору, изабрали ово прво. Црној Гори је потребно помирење, јер нам је доста било каквих ескалација и немира. Овакво понашање Алексе Бечића и Демократа је неприхватљиво за свакога ко жели добро Црној Гори - саопштили су из овог грађанског покрета.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:53