Фото: УРА / -Фото: УРА
27/10/2021 u 14:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: Посланик који не стисне тастер за Закон о поријеклу имовине ради за мафијашку државу

Они изгласавање овог законског акта и избор новог Тужилачког савјета у Скупштини Црне Горе виде као „десет степеница напријед у ЕУ интеграцијама“

Представљени Нацрт закона о поријеклу имовине од стране Владе један је од системских законских аката који је Грађански покрет УРА са коалицијом „Црно на бијело“ представио у току предизборне кампање као један од најбољих модела за обрачун са криминалом и корупцијом и већом дистрибуцијом правде, казали су данас из ове партије.

Они са поносом истичу чињеницу што је данас на столу понуђен тај законски акт, који ће означити одлучну борбу против мафије, криминала и корупције.

 - Евентуално одуговлачење његовог изгласавања јасно ће указати на оне политичке субјекте којима није циљ да овај закон уђе у скупштинску процедуру и буде изгласан. Послије његовог стављања на гласање у Скупштини Црне Горе немамо дилему да сваки од 81 посланика који не стисне тастер за његово усвајање ради за организовани криминал, корупцију и мафијашку државу -  наводе из УРЕ.

Они изгласавање овог законског акта и избор новог Тужилачког савјета у Скупштини Црне Горе виде као „десет степеница напријед у ЕУ интеграцијама“.

 - То је између осталог показао и недавни извјештај о напретку. Свако ко буде ове процесе условљавао, одлагао и минимизирао не ради у интересу државе Црне Горе и њених грађана - закључују у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 08:19