Pokret URA / - URA
10/06/2024 u 22:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

URA: Skaj potvrdio da su Spajić i PES upleteni u kriminalnu mrežu

- Sve što smo tvrdili u prethodnom periodu polako dobija svoj epilog, a od danas Spajić i definitivno više nema legitimitet da vodi Vladu Crne Gore - poručuju iz Pokreta URA.

Kako naglašavaju, nakon što ga je jutros dočekala konferencija za medije Andreja Milovića, koji ga je optužio da Crnu Goru gura u ponor, malo ko je mogao da zamisli da će se u večernjim satima ime Milojka Spajića pojaviti i na Skaju.

Oni su dodali da je današnja objava tek nagovještaj onoga što slijedi.

- Vjerujemo da je današnja objava prepiski sa Skaja na portalu Libertas press samo početak muka sa kojima će se Spajić i njegova ekipa suočiti. Možda on, kao ni javnost Crne Gore ne zna ko je lice, koje se u prepisci vodi kao "NN", ali ima onih koji znaju. Trodnevni pokušaj da se Spajić spasi prljavom kampanjom, srušio se kao kula od karata - poručili su iz URE.

Oni su pozivali izvršnog direktora PES-a, Vlada Bojovića, da ponovo pokrene bot mašinu, jer po svemu sudeći njemu ne treba isto koliko i Spajiću. Zaboravili su PES-ovci onu narodnu izreku "ko drugome jamu kopa, sam u nju upada", ali i onu "strpeljen spašen" - dodaju iz URE.

- Uzmite kokice, kreće simultanka Maradone, građani mogu da uživaju, a pojedinima koji su likovali slijedi hladan tuš. Odbrojavanje može da počne - zaključili se iz URE.

URA: Strah od “superfinala” pokrenuo lavinu napada na Abazovića, PES otvoreno stao u zaštitu “Granda”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. jul 2024 13:41