ГП УРА / - фото: УРА
04/04/2022 u 22:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

УРА: Тужилаштво да реагуjе, на дjелу координисана акциjа ДПС и ДУА

Управо оно што jе обиљежило њихову изборну кампању, а то су куповина гласова, предизборне уцjене и застрашивања, покушаваjу пребацити у двориште других, поручили су из УРА

Након што jе монтирани аудио снимак узбуркао jавност, позивамо Основно државно тужилаштво у Улцињу да разоткриjе циjели случаj и утврди одговорне за срамне намjештаљке коjе су смишљено остављене за ноћ пред поновну изборну ћутњу, уочи понављања избора на jедном бирачком мjесту, саопштили су из УРА.

- Свjедоци смо да jе на дjелу координисана акциjа ДПС и ДУА, коjима jе заjедничко то што никако не би могли подниjети да УРА врши власт у Улцињу, па, плашећи се будућих ревизиjа пословања, посежу за оваквим монтажама. Управо оно што jе обиљежило њихову изборну кампању, а то су куповина гласова, предизборне уцjене и застрашивања, покушаваjу пребацити у двориште других - истакли су из Грађанског покрета УРА.

Додају да су већ виђене методе коjе су обиљежиле године за нама.

-Вриjеме jе да их у сриjеду бирачки поново пошаљу на сметлиште историjе и даjу шансу новим, младим и прогресивним људима коjи ће Улцињ водити путем опоравка - закључили су из УРА.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

18. maj 2024 15:17