/ Фото: Фејсбук
26/11/2021 u 08:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА тврди да је спот из луксузне виле сниман у част затварања сезоне

Само једном политичару у Црној Гори јавности доступан видео може бити "тајна журка", тврде из Абазовићевог покрета

Грађански покрет УРА, на челу са Дританом Абазовићем, реаговала је пошто је Портал Дан објавио информацију да се у рекламном споту за луксузну вилу "Геба" на Светом Стефану" појављују лидер УРА и вицепремијер Дритан Абазовић и функционер овог покрета Милош Конатар. 

Абазовић и Конатар у рекламном споту Виле на Светом Стефану

Пошто је на Фејсбуку реаговао и лидер ПзП-а Небојша Медојевић, из УРА тврде да је видео спот доступан јавности и да је сниман у у част затварања туристичке сезоне.

- Само једном политичару у Црној Гори јавности доступан видео може бити "тајна журка". Не треба вам пуно да погодите о коме је ријеч- поручили су из УРА.

Медојевићеве наводе су такође окарактерисали као "лажну вијест", док је Медојевић казао да "код њега нема монтажа". 

- Најскупљи шампањац, вина, томпуси од 500 еура, крупни капитал, специјална храна, музика за елиту. Настављамо путем Ђукановића. Само јако. Овако се координирају службе безбједности и борба против мафије. Прво мораш да се упознаш са њиховим начином живота- поручио је Медојевић иронично. 

Медојевић је, подсјетимо, синоћ на свом Фејсбук профилу објавио је снимак ове журке, истакавши да се „овако” брине о грађанима Црне Горе, те поручио да "Европа сад" важи за Дритана, Контара, Мицкеjа и Јакова, а за народ три литра уља.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 06:21