лого УРА / -УРА
14/11/2021 u 15:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА: Утврдити да ли постоjи кривична или прекршаjна одговорност

Не смиjемо дозволити да у црногорском друштву има мjеста екстремизму и насиљу било коjе врсте а изоловане случаjеве коjи се jављаjу треба на одговараjући начин процесуирати, наводе из УРА

Грађански покрет УРА наjоштриjе осуђуjе инцидент на трибинама Стадиона под Горицом гдjе jе синоћ група лица на насилнички начин вербално насрнула на генералног директора Радио-телевизиjе Црне Горе (РТЦГ) Бориса Раонића, коjи jе утакмицу Црна Гора – Холандиjа пратио са своjим малољетним дjететом.

„Очекуjемо од надлежних органа да утврде постоjи ли кривичне или прекршаjне одговорности у овоj ситуациjи и виновнике инцидента санкционишу на одговараjући начин. Не смиjемо дозволити да у црногорском друштву има мjеста екстремизму и насиљу било коjе врсте а изоловане случаjеве коjи се jављаjу треба на одговараjући начин процесуирати“, наводе из УРА.

Додали су да таj изоловани, нецивилизациjски поступак ниjе бацио сjенку на сjаjну игру црногорске репрезентациjе у поменутом мечу над Холандиjом и искористили прилику да jош jедном честитаjу фудбалскоj репрезентациjи на резултату.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 03:01