/ ДРАГАН ИВАНОВИЋ
25/01/2022 u 21:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Ђуровић: Мањине нису добиле сигурност; Ивановић: Нисмо потписали иницијативу

Хорде људи вичу "издајници" јер смо донијели храбру одлуку да мјењамо нешто што не ваља, нагласио је Ђуровић

Посланик СНП-а Драган Ивановић казао је вечерас, гостујући на РТЦГ, да су поједини пожурили да критикују неког(СНП) ко није урадио ништа.

- Нисмо потписали иницијативу и нећемо гласати за смјену Владе. Оставићемо да о одлучује премијер који нас је прозвао како нас је прозвао - истакао је он.

Тужилачки савјет је, како тврди, много прије требао да буде изабран.

- Сви смо свјесни шта је ДПС радио и како је радио... Сви смо криви. СНП је незадовољан са Владом рекли смо неколико пута... Са неким министрима и њиховим радом били смо задовољни, а са некима не. То је разлог зашто причамо о мањинској влади- појаснио је он.

Казао је да подржава став митрополита Јоаникија да се црква не мијеша у политику. 

- Све ово што се дешава има одраза и на наше чланство, притиснути овим информацијама које стижу и пропагандом која је јака, збуњени су и зато смо одржали сједницу да објаснимо о чему се ради. Нисмо потписали иницијативу. Ми нисмо приватна партија, већ самостална- нагласио је он.

Казао је да разговарају са својим чланством и бране партију на коју су поједини жестоко кренули на њих без разлог.

- СНП је подржвала Владу уз примједбу да би Влада боље функционисала да ју је чинило 18 министара. Неће да призна премијер, а неки министри јесу признали, да им је оптерећење са више министарстава у једно - навео је Ивановић.

Поручио је да нико СНП-у не може држати говор о коректности, те да су чекали да им барем нешто додијели ова Влада.

image
ГОРАН ЂУРОВИЋ

Потпредсједник Грађанског покрета УРА, Горан Ђуровић, казао је да је да су били једини који су подржавали ову владу.

- Европа сад је била подржана једино од стране УРЕ... Никада ми не би пало на памет да некоме цртам мету и прозивам за издају само зато што различито мисли... Хорде људи вичу "издајници" јер смо донијели храбру одлуку да мјењамо нешто што не ваља-нагласио је он.

Казао је да имамо незнавене кадрове на битним функцијама.

- Слажем се да бјеже инвеститори због амбијента који траје годину и по дана, гдје имамо већину гдје не може се ништа изгласати... Нису укључене мањине у рад Владе. Мањине нису добиле сигурност- појаснио је он, поред осталог.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

26. maj 2022 13:00