/ - FOTO: MIćKO VUJISIć
02/11/2022 u 15:34 h
Andrijana Dabanović, Mićko Vujisić, Nataša SpaićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić, Nataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Nastavak pregovora u ponedjeljak: Dan oslobođenja Podgorica će dočekati s novom upravom

Sasvim je sigurno da će građani Podgorice dobiti brzo lokalnu samoupravu, poručio je on

Nosilac liste Evropa sad Jakov Milatović poručio je da je danas sa Jelenom Borovinić Bojović, Lukom Rakčevićenm i Danilom Šaranovićem imao konstruktivan sastanak i da je sasvim sigurno sigurno da će građani Podgorice dobiti brzo lokalnu samoupravu. 

image

Foto: Mićko Vujičić

- FOTO: MIćKO VUJIčIć

- Razgovorali smo o dinamici pregovora. Dan oslobođenja Podgorica će dočekati sa novom gradskom upravom i na taj način drugi put osloboditi Podgoricu. U ponedeljak će pregovarački timovi da nastave sa pregovorima. Jedan od prvih koraka biće revizija svega što je do sada urađeno - rekao je Milatović.

Podsjetimo, sastanak sa nosiocima pobjedničkih lista na lokalnim izborima 23. oktobra radi dogovora o što skorijem formiranju vlasti u Podgorici počeo je danas u podne. 

Sastanak je organizovan na poziv Milatovića, a poziv je adresiran na Borovinić Boјović, nosioca liste "Za budućnost Podgorice", Šaranovića, nosioca liste "Idemo ljudi!" i Rakčevića, nosioca liste "Može Podgorica - Ovo je naš grad!".

image

Borovinić Bojović

- FOTO: MIćKO VUJISIć
image

Milatović

- FOTO: MIćKO VUJISIć

Član Pokreta Evropa sad Andrej Milović kazao je za "Dan" da očekuju odgovornost prema onima koji su ukazali povjerenje, a to su, kako je kazao, građani Podgorice.

image

Počeli pregovori u Podgorici

- FOTO: MIćKO VUJISIć

- Očekujem da pregovori prođu u dobroj vjeri i da će sve biti srdačno. Da konačno preuzmemo Podgoricu posle 24 godine i donesemo promjene- poručio je on. 

image

Milatović

- FOTO: MIćKO VUJISIć

Milatović je ranije za "Dan" naveo da očekuje da će se brzo dogovoriti.

image

Počeli pregovori u Podgorici

- FOTO: MIćKO VUJISIć

– Neformalno su svi potvrdili učešće u pregovorima i sada samo čekamo formalnu potvrdu. Ovo je prvi sastanak formalnog tipa. Ako se po jutru dan poznaje, sve bi trebalo da ide nekim svojim dobrim tokom. I prethodna sjednica je išla u tom pravcu. Mislim da sa svih strana postoji zainteresovanost i dobra volja da se to okonča kako treba. Mislim da bi bilo lijepo da se nova vlast formira prije Dana oslobođenja Podgorice. Mislim da je taj rok realan i ostvariv – naveo je Milatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 20:47