Максим Вучинић / -Фото: Јутјуб
04/06/2021 u 10:04 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(УЖИВО) Вучинић: Грађани су рачунима за струју плаћали бизнисе тајкунима ДПС-а

Блажо Ђукановић са нула дана стажа у енергетском сектору посједује огромне капацитете, тврди лидер Радничке партије

Предсједник Радничке партије Максим Вучинић казао је данас на сједници Скупштине да се по извјештају Регулаторне агенције за енергетику не може баш увидјети проблеми које је донио бивши режим са својим тајкунима последњих 30 година. 

- Извори енергија су били гарантовани на одређени временски период и имали су за циљ да вјетроелектране поставе у исти положај са Пивом. Грађани су за рачунима за струју плаћали су бизнисе тајкуна ДПС-а и брата актуелног предсједника Црне Горе Аца и сина Блажа Ђукановића, који са нула дана стажа у енергетском сектору посједује огромне капацитете- поручио је он. 

Фунцкионер Демократа Албин Ћеман казао је данас на сједници Скупштине да поједини медији и квази писци и новинари желе да науде њему и његовој партији, па желе да га представе као негатора геноцида у Сребреници.

- То нема везе са реалношћу и истином. Ја сам поносни Бошњак из Бихора. Ми Демократе поштујемо одлуке међународних судова. Поједине партије које желе да профитирају нека им служи на част, а ја сам скован од чврстог кова- поручио је он. 

image

Албин Ћеман

Фото: Јутјуб

Лидер Праве Црне Горе Марко Милачић казао је да га је срамота на које гране је дошло новинарство у Црној Гори.

- Живио сам од тог новинарства, бавио сам се тим. Срамота је за медије који су постали послуга ДПС-а. Фашизам који је продукован у емисијама Тамаре Никчевић је сраман, то је фабрика за тровање- поручио је Милачић. 

image

Марко Милачић

-Фото: Јутјуб

Он је питао да ли има ико осим Ранка Вујовића да буде на челу Агенције за електронске медије. 

- Дајте, људи да дођу неки млађи. ово му је четврти мандат. И још се данас није овдје појавио. Увешћемо ми ред у тој вашој агенцији- поручио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:57