/ ЛИДЕРИ ДФ-А
08/03/2022 u 13:33 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Мандић: ДПС се враћа држећи кључне полуге, СНП да врати мандате

Можемо да констатујемо да се ДПС врата и да држи кључне полуге у једној будућој Влади Црне Горе, казао је Мандић

Лидери Демократског фронта, Андија Мандић, Милан Кнежевић и Небојша Медојевић, одржали су конференцију за медије.

- Можемо да констатујемо да се ДПС врата и да држи кључне полуге у једној предпостављајући будућој Влади Црне Горе. Имало смо веома озбиљан план, да све оне који су против криминала и корпуције и дискриминисаног српског народа и против ДПС-а окупимо на једној лсити и побједимо ДПС. СНП нас је преварио, то је велики повратак Демократске партије социјалиста. Позивам колеге из СНП-а и Владимира Јоковића коме сам вјеровао, да се ништа неће десити изван 41 посланика парламентарне већине, да врате мандате коалицији За будућност Црне Горе- казао је, поред осталог, Мандић.

Истиче да је данас тешко стање свуда на планети, нико не може да зна како ће се развити криза у Украјини.

- Овдје се отвара тешка политичка криза против које ћемо се борити и у институцијама и ван њих. Морамо да зауставимо издају основних програмских начела које је поставила "За будућност Црне Горе "- нагласио је Мандић.

Казао је имају један добар рад на терену и испитивање јавног мњења.

- Јуче је главни одбор СНП-а донио одлуку о мањинском техничком, а у ствари о већинском аранжману са ДПС-ом. Сматрам да СНП није имала право да изневјери 133.000 гласача "За будућност Црне Горе". Придуржујем се позиву Андрије Мандића да посланици СНП-а врате мандате. Позивам колеге из Демократске Црне Горе да се заједничко договоримо око свих видова борбе и формирамо организациони одбор- појаснио је, поред осталог, Милан Кнежевић.

Упозорио је потпредсједника Скупштине Ервина Ибрахимовића, да ће поднијети кривичну пријаву против њега уколико незаконски закаше сједницу.

- Црна Гора се налази у једној озбиљној кризи. Нико нема право да се игра са изборном вољом грађана. Сваки потез сазнован на ономе што није изборна воља грађана, може довести до ивице стабиности- закључио је Кнежевић.

Небојша Медојевић је рекао да упозорава грађане Црне Горе да се држава налази пред озбиљном глобалном кризом.

- Позвали смо да се не сврставамо ни на једну страну јер је ово глобални рат. Остварење дјечачког сна Дритана Абазовић и Мила Ђукановића, па није ваљда да Црна Гора за то постоји. Ми смо спремни за изборе... Слобода Црној Гори, смрт мафији- навео је Медојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:46