Бечић и Вебер у Ротердаму / -Демократе
01/06/2022 u 17:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вебер: Надам се да ће се процес приступања Демократа ЕПП-у успјешно привести крају

Бечић се у Ротердаму састао са новоизабраним предсједником Европске народне партије (ЕПП) Манфредом Вебером

Предсједник Демократске Црне Горе Алекса Бечић изразио је данас да задовољство што ће Европску народну партију у наредном периоду водити особа која ужива велико повјерење и међународни углед, чиме ће будућност ЕПП-а бити додатно оснажена.

Бечић се данас у Ротердаму састао са новоизабраним предсједником Европске народне партије (ЕПП) Манфредом Вебером и честитао му избор за предсједника те угледне европске партије.

Вебер је изразио наду да ће се процес приступања Демократа ЕПП-у успјешно привести крају, саопштено је из Демократске Црне Горе.

Тиме ће се, како је навео, обострана сарадња издићи на још виши ниво. Бечић је, честитајући Веберу, изразио задовољство што ће Европску народну партију у наредном периоду водити особа која ужива велико повјерење и међународни углед, чиме ће будућност ЕПП-а бити додатно оснажена.

"Заједничке вриједности и визија на којима почива Европска унија, али и сви наши досадашњи резултати оправдавају моје очекивање да ће Демократска Црна Гора постати пуноправна чланица ЕПП-а током Вашег мандата", истакао је Бечић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 04:56