/ Часлав Вешовић
03/06/2021 u 16:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вешовић: Бечић једно говори, а друго ради

Понижавање је и грађана и њихове интелигенције и то што сте уопште помислили да ћете јутро касније моћи да им говорите о држави свих грађана, закључио је он

Часлав Вешовић, предсjедник Одбора ДПС Главног града, саопштио је да им је драго што је предсједник Скупштине коначно смогао снаге да нагласи да су његови противници они који презиру све симболе суверене и независне Црне Горе, поштујући туђа знамења, понижавајући већину становника Црне Горе и називајући их најгорим именима.

- Само је проблем што је по ко зна који пут он синоћ био међу њима. Драго нам је што је предсједник Скупштине коначно почео да говори о Црној Гори као држави свих њених грађана, да можда почиње да разумије колико је проблематично када његови политички и духовни савезни-ци негирају најзаступљенију нацију у држави, када се праве да половина грађана не постоји. Само је проб-лем што управо он даје легитимитет свему томе- навео је у саопштењу.

Истакао је да им је драго што је предсједник Скупштине коначно почео да говори о европској Црној Гори, у којој нема незаконитих праћења и прислушкивања новинара.

- У којој партије у својим обраћањима не користе недопустиве термине попут “имбецилни”, у којој нема калкулантског односа у односу на теме попут геноцида у Сребреници или докумената против забране фашистичких симбола. Само је проблем што је забора-вио да све то ради управо његова странка.  Узалуд је, предсједниче Скупштине, нећете се више никад додворити људима који заговарају грађанску Црну Гору, а гнушају се Вашег константног кокетирања са десницом, како сте то радили и прошле ноћи. Понижавање је и грађана и њихове интелигенције и то што сте уопште помислили да ћете јутро касније моћи да им говорите о држави свих грађана, европским вриједностима и одбрани независности- закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:59