Братић / Фото: Беране онлајн
13/12/2021 u 20:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Братићка о ДПС-у: Они су неозбиљна организација

Министарка коментарисала опозициону партију данас по изласку из Скупштине

Министарка просвјете, науке, културе и спорта Весна Братић казала је за опозициону Демократску партију социјалиста (ДПС), на чијем је челу Мило Ђукановић, да су "неозбиљна органиазција.

На снимку портала Беране онлајн може се чути министаркин коментар по изласку из сале Скупштине гдје је данас требало да се гласа о поменутом опозиционом предлогу за који није имала потребна већина од 41 посланика.

Са њом су били министар финансија и социјалног старања Милојко Спајић, министар пољопривреде Александар Стијовић и министар капиталних инвестиција Младен Бојанић.

Опозиција је раније саопштила да повлачи иницијативу за изгласавање неповјерења Влади Црне Горе јер нису имали потребну већину од 41 посланика.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 17:23