/ - Срдачан поздрав, Ђорђије Андрић
27/10/2021 u 14:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Црногорац из "Дневњака" улази у политку

Бићу увијек отворен и доступан за сарадњу и комуникацију са вама, и расположен да одговорим на сва будућа питања-поручио је он

Поштовани, обавјештавам вас да сам донио одлуку да уђем у политички живот Црне Горе, саопштио је Ђорђије Андрић.

-Никада у животу раније, нисам био члан нити једне политичке партије, за мене лично ово је била тешка али чврста животна одлука. Широј јавности сам до сада био познат као ''Црногорац из Дневњака'' и као неко ко с времена на вријеме засмијава људе. Као сваки жив човјек волим да се нашалим, и најсрећнији бих био да могу да усрећујем људе својим повременим шаљивим видео снимцима. Медјутим, градјани нису срећни, градјани нису задовољни, тешка социјално-економска сиутација и свакодневни проблеми кроз које пролазе наше комшије, наши пријатељи и већина породица у Црној Гори у мени изазива посебну љутњу, јер ова земља и овај народ, може и заслужује боље! Народу су потребна здрава рјешења, народу је потреба нада, а смијех ће нам на крају природно доћи на лице, када сваки човјек у Црној Гори буде слободан у сваком смислу те ријечи. Да живи, да се школује, да ради, да оснује породицу, да има кров над главом, да помогне родитељима, да прехрани дјецу, то је основна слобода за коју ћу да се залажем-наводи Андрић у саопштењу за јавност.

Додаје: "Заједно са мноштвом младих људи, а на челу са мојим дугогодишњим пријатељем Владиславом Дајковићем у процесу смо оснивања политичке партије под називом ''Слободна Црна Гора''.

-Бићу увијек отворен и доступан за сарадњу и комуникацију са вама, и расположен да одговорим на сва будућа питања-поручио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 23:35