Марко Митровић / - Принтскрин
11/06/2021 u 14:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) ДПС: Марко Митровић унижава и функцију и ФК Сутјеска

Нова власт именовала је новог предсједника ФК Сутјеска, истог оног Марка Митровића који је на сва звона критиковао бившег директора Илију Ашанина што одређено вријеме проводи на фудбалском терену

- Демократе су нас поново увјериле да у Никшићу немају бољег и стручнијег кадра од Марка МИтровића, "универзалног експерта", новог предсједника ФК Сутјеска. Истог оног Митровића који је на сва звона критиковао бившег директора Илију Ашанина што одређено вријеме проводи на фудбалском терену - саопштила је Демократска мпартија социјалиста Никшића..

У овој партији тврде да "лицемјерству неспособног директора нема краја".

- Нажалост, на овај начин нова власт показује да не жели добро Сутјесци, јер довођењем оваквих "стручњака" унижавају и функцију и сам клуб. Митровић показује да је опсједнут функцијама и да је за сваку спреман физички да се обрачуна са свима који се појаве као потенцијални противкандидати. Очекујемо већ познате флоскуле и подвале неспособног директора, који мисли да ће своје незнање и ком-плексе сакрити лажним увредама и оптужбама. Не улазимо у полемике са лицемјерима, али смо дужни да упозоримо јавност да овакво кадрирање неће донијети ништа добро нашем граду. Прије него што опет лансирају Митровића на неку нову фотељу, боље би било да Демократе размисле и за до-бро свих у Никшићу воде рачуна кога постављају на тако одговорне функције - закључују у Општинском одбору ДПС Никшић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 18:06