/ - ĐUKANOVIć, ODLIKOVANJE (FOTO: PREDSJEDNIšTVO)
04/07/2022 u 12:44 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Đukanović odlikovao regente San Marina Ordenom Crnogorske velike zvijezde

Danas mi je veliko zadovoljstvo da predajem ovo priznanje vama, odam poštovanje prema San Marinu, prema svim kapetanima regentima koji su doprinijeli ovoj saradnji i prema vama lično, naveo je on

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović odlikovao je kapetane regente Republike San Marino Oskara Mina i Paola Rondelija Ordenom Crnogorske velike zvijezde.

Transkript obraćanja Predsjednika Crne Gore:

"Uvažena gospodo, kapetani regenti San Marina, veliko mi je zadovoljstvo da vam uručim visoka crnogorska državna priznanja Orden Crnogorske velike zvijezde koji država Crna Gora dodjeljuje za naročite zasluge u očuvanju i unaprijeđenju prijateljstva i međudržavne saradnje u između naše i drugih država. Već sam vam kazao da smo nakon obnove nezavisnosti veoma puno radili na razvoju međudržavne saradnje, tome su naravno doprinijeli brojni kapetani regenti koji su predvodili San Marino u prethodnom periodu i koji su bili akteri razvoja međudržavne saradnje.

Danas mi je veliko zadovoljstvo da predajem ovo priznanje vama, odam poštovanje prema San Marinu, prema svim kapetanima regentima koji su doprinijeli ovoj saradnji i prema vama lično"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 06:44