/ - FOTO: RTV NK
07/09/2022 u 17:14 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Đurović: Andrija Mandić zaslužio da bude mandatar

Mislim da je i svojim djelovanjem ovih 30 godina u politici, zaslužio da vodi Crnu Goru u narednom period koji će biti izazovan i težak, naveo je on

Koalicija za budućnost Crne Gore ima 66 odsto od broja ukupnog broja pobjedničkih glasova sa parlamentarnih izbora 2020. godine, pa smatram da je sasvim prihvatljivo za sve građane da jedan od lidera te koalicije, Andrija Mandić, bude mandatar, kazao je gostujući u emisji Kontak RTV Nikšić,prenosi portal RTNK.me Dejan Đurović, poslanik DF.

-Mislim da je i svojim djelovanjem ovih 30 godina u politici, zaslužio da vodi Crnu Goru u narednom period koji će biti izazovan i težak. Ne vidim ništa sporno da bi koaliciji “Mir je naša nacija” i koaliciji “Crno na bijelo” bilo upitno da odlučuju o tome koga će Demokratski front predložiti kao kanditata. Gospodin Mandić ima podršku Demokratskog fronta, to je 20 poslanika, Gorana Danilovića i Marka MIlačića iz Ujedinjene, odnosno Prave Crne Gore, gotovo sam siguran da ima podršku i Socijalističke narodne partije – to je 27 mandata. 41 je potrebno, pa ima li išta logočnije nego da neko ko ima toliku podršku dobije i mjesto mandatara- istakao je Đurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 07:44