фото: Кабинет предсједника / - фото: Кабинет предсједника
20/05/2022 u 20:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО/ФОТО) Ђукановић на пријему код Абазовића

Пријем је организован у Вили Горица, а премијер је угостио званице из законодавне, извршне и судске власти, дипломатског кора

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић присуствовао је вечерас пријему поводом 21. маја - Дана независности Црне Горе који је приредио премијер Дритан Абазовић.

Пријем је организован у Вили Горица, а премијер је угостио званице из законодавне, извршне и судске власти, дипломатског кора.

Премијер је поручио да Црна Гора мора корачати европским путем гдје ће живот сваког њеног грађанина бити бољи и квалитетнији. 

- Прије 16 година Црна Гора је, након скоро вијека, поново постала независна држава, а њена застава се завијорила на јарболу породице Уједињених народа. Процес њене обнове, није био ни једноставан, ни лак – већ прожет бројним питањима и различитим погледима на црногорску будућност. Ипак, док се у нашем непосредном окружењу о државном статусу одлучивало оружјем, црногорски грађани, показавши зрелост и толерантност – обновили су независност пером. Вјековни суживот нашег друштва положио је велики испит - навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:39