Vladimir Joković / - DAN
06/06/2023 u 10:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO INTERVJU) Joković: Najozbiljnija smo ponuda trenutno na političkoj sceni, nudimo ono što je moguće

SNP će biti dio parlamentarne većine, a neće ulaziti u koaliciju sa onima koji su utemeljili kriminal i korupciju u Crnoj Gori, naveo je on

Naša koalicija sa Demosom je najozbiljnija ponuda koja trenutno postoji na političkoj sceni Crne Gore, mi smo politički subjekat koji isporučuje obećano, mi smo sve ono što smo obećali i ostvarali, poručio je predsjednik SNP-a i nosilac liste "Za tebe", koju čine SNP i Demos Vladimir Joković.

Kako je istakao, oni mogu da ponude sve što građani Crne Gore žele.

- Iza nas stoji riječ i djelo, 25 godina borbe za bolju i pravedniju Crnu Goru, 25 godina smo doživljeli pobjedu nad onima sa kojima smo se borili. SNP je najveća politička akedemija u Crnoj Gori. Mi nudimo ono što je moguće, SNP po svakom segmentu društvenog života ima itekako dobra rješenja, naveo je Joković.

On je u emisiji Intervju na Web TV-u portala Dan kazao da SNP nije poluprivatna ili privatna partija, nastao je na čistom narodnom pokretu u borbi protiv kriminala i korupcije.

- Iza nas stoji dvadesetpetogodišnja borba za prava svih građana Crne Gore, posebno za prava srpskog naroda u Crnoj Gori, mi dobro znamo šta smo na tom putu uradili. I naravno, borba za status Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori - zna se ko je najviše, odnosno ko je jedini doprinio da se potpiše Temeljni ugovor sa SPC, istakao je Joković.

Kako je naveo, cilj im je ekonomski napredak, ravnopravnost svih građana i socijalna pravda.

 

Na društvenim mrežama se govorilo da niko neće za SNP-om, Joković kaže da to govore oni koji su vjerovatno najviše nastali iz SNP-a.

- To što su oni uradili SNP-u, oni bi najviše voljeli da SNP-a ne bude jer ih ne bi imao ko pominjati za ono što su radili najčasnijoj partiji. Na društvenim mrežama se plaćaju ti botovi koji pišu pod raznim imenima i prezimenima, pišu da neće niko sa SNP-om, a kako su svi htjeli da prave 42. Vladu sa SNP-om, pa kako su napravili 43., pa kako su onda oni koji navodno neće, ali nije to baš tako, htjeli da uđu u tu 43. Vladu u kojoj je SNP bio jedna od ključnih partija zajedno sa GP URA. Pa kako su neki optuživali one koji su formirali 43. Vladu i šta su sve rekli jedni za druge a sad sa istim tim ljudima prave koalicije, naveo je Joković.

Zaključio je da je Crnoj Gori potrebna Vlada i to stabilna Vlada na četiri godine tokom kojih se može učiniti mnogo toga.

- Za neke krucijalne promjene u Crnoj Gori potrebno je dosta vremena, ali svaka buduća vlada mora da nastavi ovako snažno kao i 43. u borbi protiv kriminala i korupcije, jer je to pošast koja razara Crnu Gpru u ekonomskom, moralnom i svakom smislu, istakao je on.

Dodao je da će SNP biti dio parlamentarne većine, a neće ulaziti u koaliciju sa onima koji su utemeljili kriminal i korupciju u Crnoj Gori. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

22. april 2024 03:05