/ - Фото: Скриншот
23/11/2021 u 13:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ламерс Абазовићу: Ви се борите против корупције, за ЕУ и НАТО, само тако наставите

Ламерс се такође осрвнуо на питање могућности избора у Црној Гори, наводећи да они носе ризик, а говорио је и могућим негативним страним утицајима у Црној Гори

Бивши предсједник Парламентарне скупштине НАТО и познати њемачки политичар Карл Ламерс, говорио је јуче на панелу у Манхајму о политичкој ситуацији у Црној Гори.

Ламерс се осврнуо на политичке опције које чине нову власт и у обрацању Абазовићу дао свој поглед на странке владајуће већине.

- Ви у УРИ се залажете за државу у којој је оставрена владавина права, борите се за антикоруптивне мјере, за државу антимафије и борите се против организованог криминала. Странка сте која је проевропска и пронатовска и зато вам желим све најбоље на вашем путу- казао је Ламерс.

Ламерс се такође осрвнуо на питање могућности избора у Црној Гори, наводећи да они носе ризик, а говорио је и могућим негативним страним утицајима у Црној Гори.

Ламерс и Абазовић говорили су на Округлом столу посвећеном питању безбједности у Савезној државе Баден-Виртемберг, а у оквиру Дипломатског салона који је окупио еминентне госте и представнике политичке, економске, културне и научне заједнице поменуте државе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 20:37