/ Фото: Јутјуб
16/10/2021 u 12:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Мартиновић о сукобу са Поповићем: Нисам реаговао због његових година

Лидер Либералне партије на сједници Одбора потпредсједника Демократа назвао "кретеном"

Не стишавају се страсти након што је предсједник Либералне партије Андрија Поповић потпредсједника Демократа Владимира Мартиновића назвао "кретеном" на сједници Уставног одбора прије два дана.

Мартиновић је саопштио да на Поповићеве пријетње није реаговао само због његових година и да га неће нико уплашити ни са Милом Ђукановићем, ни Браном Мићуновићем ни Веселином Вељовићем.

- Због година господина Поповића нисам реаговао на начин на који је заслужио, али ако је мислио да ће ме уплашити на било који начин, па ни Ђукановићем, Мићуновићем, Вељовићем грдно се преварио- написао је Мартиновић на Твитеру.

Подсјетимо, вербални сукоб на сједници почео је констатацијом Мартиновића да је Поповић деградирао своју партију, наводећи да је као предсједник партије дужан да гласачима објасни зашто на изборној листи са ДПС-ом у називу нема и Либералне партије. 

- Дајте овога кретена, прекините више стварно. Нећу ја провокације читаво вријеме трпјети - рекао је Поповић.

Мартиновић је рекао да увреда коју му је Поповић упутио, говори о њему.

- Будите тако храбри пред финансијерима из Сплендида Брану Мићуновићу, Милу Ђукановићу и Веселину Вељовићу. Ја ево стојим овђе а ви слободно урадите, ако имате храбрости то што намјеравате. Ни ви нити било ко у Црној Гори, мене заплашити не може. Ту ријеч коју сте упутили мени, може се приписати вама, али је ја нећу због кућног васпитања, упутити вама - рекао је након тога Мартиновић.

Пошто је предсједница Одбора Симонида Кордић након сукоба увела паузу, након повратка са исте Поповићу је поручила да је његово понашање испод нивоа људског достојанства и елементарне пристојности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:58