- Са сједнице/Принтскрин / - Бранко Радуловић
20/04/2022 u 19:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Радуловић: Оставка Булајића одраз моралних принципа

Јуначки је изјавити да је Црна Гора спремна за 43. Владу, посебно када сагледамо актуелну ситуацију пуно конфликата, условљавања и у времену пуном изазова и на унутрашњем и глобалном, казао је Радуловић

Бранко Радуловић, шеф посланичког клуба ПзП, у интервјуу за РТ Никшић, казао је да је одлука Страхиње Булајића да поднесе оставку на мјесто предсједника Скупштине одраз моралних принципа.

- У питању је частан човјек. Нјегов поступак разумијем у потпуности и то је одраз његових моралних начела и принципа и доживљаја цјелоклупне ситуације. Ко ће даље и како, постоји пословиник и процедуре, а то ћу оставити личностима које су за то задужене да коментаришу - казао је Радуловић.

На констатацију да су у јавности опречна и подијељена мишљења ко може или не може заказати сједницу Скупштине, Радуловић истиче.

- Устав не може све да дефинише, а то је посљедица одсуства Закона који нијесмо донијели. Да имамо тај закон јасно би се дефинисале све стрвари, па не би било ни правног ни политичког двоумљења - казао је Радуловић.

На питање како ће ПзП гласати, тачније хоће ли подржати владу мандатара Дритана Абазовића, Радуловић је изричит.

- Не. Изнијећемо јасне ставове каква је требала да буде и која персонална рјешења. За ову Владу нећемо гласати - поручио је Радуловић и додао.

- Јуначки је изјавити да је Црна Гора спремна за 43. Владу, посебно када сагледамо актуелну ситуацију пуно конфликата, условљавања и у времену пуном изазова и на унутрашњем и глобалном. Уколико је оно што би требало да буде подршка, условљено од криминогеног режима, непрочишћеног ДПС, ми одбијамо да учествујемо у томе - казао је Радуловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:55