Фото: Јутјуб / -Фото: Јутјуб
07/02/2022 u 17:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Радуловић поново засмијава: Аргентино, не плачи за мном!

Његова изјава о популарној пјесми из 70-тих постала је вирална на друштвеним мрежама

Посланик Покрета за промјене (ПзП) Бранко Радуловић казао је данас у Скупштини Црне Горе да је био у праву по питању програма Европа сад, наводећи да синоћ опет није спавао размишљајући о повећању цијене меса.

- Почећу са насловом једног изузетног сонга "Don't cry for me Argentina", алудирајући на све ово што се догодило у претходних годину и по дана- казао је Радуловић. 

Његова изјава о популарној пјесми из 70-тих постала је вирална на друштвеним мрежама. 

Радуловић је такође казао да Влада није била реформска.

О нашем функционалном односу парламентарне већине да не говорим. Зато, грађани Црне Горе, горе главу. Немојте еуфорично славити, нити падати у депресију за оним што се десило претходне неђеље. Морало се десити  - рекао је Радуловић током расправе о иницијативи за смјену предсједника Скупштине Алексе Бечића.

Он је истакао да се парламентарна већина мора “рестартовати” и почетити “нови почетак на правим основама”.

- На нечему што је грађанска и европска Црна Гора. Ја имам зацртан пут, пут који само грешник може одбити. Или је он грешан, или штити своје интересе, или је грешник грешник. Нећу да именујем данас, довољно сам говорио о појединим политичким структурама и борио се против њих претходних 30 година. Али тај пут је, по мом мишљењу, прва платформа око које се морамо окупити. Друга је функционална организација, а треће персонална рјешења као компетентност, као јачина, демократски капацитет и одговорност- закључио је Радуловић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

06. maj 2024 12:29