Vujanović / Foto: LAZAR RUZIC
17/12/2022 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Sindikalni aktivista podržava "Ima nas": Sramota me je u kakvoj državi živim

Crna Gora je zahvaljujući politici poslata jedan običan buvljak, kaže Veselin Vujanović

Veselin Vujanović, sindikalni aktivista, pružio je danas svoju podršku protestima Pokreta “Ima nas“.

Vujanović tvrdi da nikad nije bio član niti jedne političke partije i da je njegova jedina pripadnost bila sindikalnoj ideji.

- Sad se usvaja budžet za narednu godinu i zaposlenima u javnom sektoru, tj. u državnim insititucijama nudi se neko simbolično povećanje. Nismo u prilici da utičemo na resornog ministra i ministarstva i zato ovim putem hoću da izrazim nezadovoljstvo tim činjenjem, i da prije svega, bez obzira na političku ili bilo kakvu drugu pripadnost pozovem naše članove, naše rukovodstvo svakako i sve one koji misle kao mi da se pridruže protestu koji je najavljen za utorak - kazao je Vujanović.

Poručio je da ga je kao građanina sramota u kakvoj državi živi.

- Crna Gora je zahvaljujući politici poslata jedan običan buvljak. Možda imam namjeru da na buvljaku nešto kupim, ali niti imam namjeru da ja sa svojom porodicom ni svom djecom tu nastavim da živim. Podržavam ovaj protest i svaki sledeći koji je građanskog tipa, jer građanska, socijalna, sindikalna i radnička solidarnost jedino može ovu državu izvući iz ovog sivila- poručio je Vujanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:37