/ - FOTO: RTV NK
13/07/2022 u 16:08 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Vučurović: Četiri opcije za razrješenje trenutne situacije

Na pitanje kako će se riješiti trenutna politička situacija i turbulencije u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti, Vučurović ističe da postoji više solucija

Demokratski front ima plan za svaku situaciju, pa će imati i za ovu trenutnu složenu, kazao je Jovan Vučurović, poslanik DF-a, gostujući u emisiji "Kontakt" RTV Nikšić.

U DF-u još nijesu odlučili koji će biti naredni potez jer, kako kaže, čekaju da vide šta će se dešavati među onima koji čine ovu Vladu.

-Da vidimo ko će prvi pokrenuti pitanje povjerenja Vladi, jer ono što sada imamo samo se svodi na najave i prijetnje. Vidjećemo da li oni imaju većinu da se sruši Vlada, koji su im argumenti, a Demokratski front će onda donijeti odluku koja će sigurno biti na fonu dobrobiti građana i Crne Gore-poručio je Vučurović.

Na pitanje kako će se riješiti trenutna politička situacija i turbulencije u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti, Vučurović ističe da postoji više solucija.

-Pad ili rekonstrukcija Vlade - povratak na priču od 30. avgusta sa tim političkim činiocima iz stranke manjinskih naroda. Potom opcija takozvane koncentracione Vlade koja bi se pravila za održavanje izbora u nekom određenom vremenskom roku, i četvrta opcija je da DPS priđe preko svega ovoga URI i SNP-u i nastave istim putem, ali da SDP bude isključen iz Vlade- pojašnjava Vučurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:27