Јован Вучуровић / - Скупштина
22/09/2022 u 08:59 h
Marija TomićMarija Tomić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Vučurović: Đukanović svojom odlukom izvršio svojevrsni državni puč

Najvažnije je da ova parlamentarna većina, sa skupljenim 41 potpisom izvrši dodatni pritisak na Mila Đukanovića da mora prihvatiti Miodrag Lekića za mandatara, naglasio je Vučurović

Demokratski front neće glasati za skraćenje mandata Skupštini Crne Gore, kazao je poslanik Nove srprske demokratije Jovan Vučurović.

Ono što je važno saopštiti da je svojim odlukama predsjednik Crne Gore izvršio svojevrsni državni puč, kazao je Vučurović.

- Najvažnije je da ova parlamentarna većina, sa skupljenim 41 potpisom izvrši dodatni pritisak na Mila Đukanovića da mora prihvatiti Miodrag Lekića za mandatara - naglasio je on.

Đukanović, kako je kazao Vučurović, se nalazi u poslednjoj godini svoga mandata i može da mu skrati mandat i da se raspišu predsjednički izbori. I samim tim da se čovjeku koji se nalazi u raznim spisima, da mu se oduzmu uloge moći koje on već godinama zloupotrebljava. Posebno sada, kako navodi. kada se bliži kiraj njegovoj vladini.

- Mi se nadamo da neće biti trvenja među političkim organizacija i treba da se svi koncetrišemo na onoga koji je glavni problem i da se skoncentrišemo na stvarnje preduslova da Crna Gora krene nekim boljim putem nego što je to bilo prethodnih godina- zaključio je Vučurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. decembar 2022 16:23