/ - FOTO: RTV NK
19/04/2023 u 19:34 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Vučurović: Mislim da će Milo Božović uskoro biti oslobođen

To što nije dozboljeno advokatu Mila Božovića da ima uvid u spise, Vučurović vidi kao politički montirani process

Ovo što se dešava Milu Božoviću, veoma podsjeća na vremena Milivoja Katnića kada je on i optuživao i presuđivao i montirao političke procese, kazao je u razgovoru za Kontak RTV Nikšić (prenosi portal RTNK)Jovan Vučurović, poslanik Demokratskog fronta.

-Očekivali smo da su ta vremena nakon 30.avgusta 2020.godine prošla. Vjerovali smo da su došla vremena kada će Tužilaštvo i sudovi biti nezavisni i profesionalini. Međutim, pojedini slučajevi nas uvjeravaju da nije tako. Pogotovo slučaj hapšenja jednog od funkcionera DF, predsjednika opštine Budva. To nam govori da pojedini centri moći, prije svega mislim na međunarodni- ambasade određenih zapadnih država, diktiraju politički život u našoj državi. Kao protivnika tome vide Demokratski front, pa žele oslabiti našu stranku u susret parlamentarnim izborima 11.juna. Vidjećemo hoće li biti još nekih sličnih akcija , kako bi pokušali da nas oslabe - da ne možemo da utičemo na formiranje izvršne vlasti. Mi želimo biti partneri, ali želimo i da se o Crnoj Gori odlučuje u Crnoj Gori- kazao je Vučurović.

To što nije dozboljeno advokatu Mila Božovića da ima uvid u spise, Vučurović vidi kao politički montirani process.

Više vjerujemo Milu Božoviću nego crnogorskom tužilaštvu. Iako se pokušava stvoriti fama oko Tužilaštva kako postiže uspjehe želim da istaknem da mi i dalje vidimo “zvijezde” DPS na slobodi. Njih niko ne dira. Dok je uhapšen naš prijatelj Milo Božović za koga vjerujem da je apsolutno nevin. Vjerujem da će biti oslobođen svih optužbi i da će za početak da mu dozvole da se brani sa slobode. Jer ovo je nepotrebno, on nije čovjek koji bi bježao. Mislim da će Milo Božović uskoro biti slobodan čovjek-poručio je Vučurović.

(Video: RTNK youtube)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 19:23