Pres ministarstva finansija, Zdravko Krivokapic, Milojko Spajic, Jakov Milatovic / PRES MINISTARSTVA FINANSIJA - IVAN PETROVIC-IPE
16/11/2021 u 17:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Влада повукла пет закона, огласила се опозиција: Ово је смијурија и спрдња са државом

- Овакву спрдњу са државом и њеним институцијама нико никада није демонстрирао. Назире ли се крај овој срамоти и брукању - оцијенио је Ракочевић

Влада је данас повукла пет предлога закона из скупштинске процедуре, а објашњавају да је то учињено због додатних консултација. Након овог потеза, реаговали су посланици опозиције, који су позвали на рушење Владе. Овај потез су оцијенили као спрдњу са државом.

Функционер Социјалдемократа Марко Ракочевић на Твитеру је поручуо да "најбоља" Влада у историји Црне Горе, прије пар дана предложила, а данас, под притиском јавности, повукла сет Закона које је послала скупштини на усвајање.

 - Овакву спрдњу са државом и њеним институцијама нико никада није демонстрирао. Назире ли се крај овој срамоти и брукању - оцијенио је Ракочевић.

Огласио се и посланик СДП-а Рашко Коњевић који је овај потез Владе оцијенио као смијурију.

- Одлуке не трају ни 24 сата а убједјују нас у њихове анализе, процјене и “Маршалове планове”. Једноставно циркус. Доста је било! Влада треба да се политицки “срушси” у Скупштини, сходно Уставу Црне Горе. Овај допис је само још једна слика незнања и неозбиљности - навео је на Твитеру Коњевић.

Посланик ДПС-а Андрија Николић навео је да је ово слика и прилика озбиљности.

 - Влада повукла из скупштинске процедуре предлоге закона о измјенама Закона о култури и Закона о сарадњи Црне Горе са дијаспором-исељеницима. Слика и прилика озбиљности - написао је он на Твитеру.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 14:13