sjednica Vlade / - SASAMATIC
01/07/2022 u 13:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vlada razmotrila više kadrovskih pitanja

Donijeto je rješenje o određivanju Saše Maškovića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije - rukovodioca Sektora za finansijsko-obavještajne poslove i rješenje o imenovanju Asmira Pepića ža državnog sekretara u Ministarstvu odbrane

Vlada Crne Gore je, na danas održanoj desetoj sjednici kojom je predsjedavao premijer Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja.

Kako su saopštili, donijeli su rješenje o ražrješenju i imenovanju člana Komisije za sprovođenje postupka po javnom konkursu za imenovanje glavnog revizora Revizorskog tijela.

 - Ražrješava se dužnosti članice navedene Komisije Mila Kasalica, a za člana Komisije imenuje se Agron Ibrahimi - dodaju oni.

Donijeto je Rješenje o ražrješenju članice Upravnog odbora JU Centar za socijalni rad za opštine Pljevlja i Žabljak Naide Nišić i Rješenje o imenovanju Dejana Petričića za člana Upravnog odbora, kao i rješenje o razrješenjuu predsjednice Upravnog odbora JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik Nine Delević i rješenje o imenovanju Marijane Šturanović Raičević za predsjednicu Upravnog odbora.

Vlada je, kako dalje navode donijela rješenje o razrješenju predsjednice Upravnog odbora JU Dom starih „Bijelo Polje“ Nevene Čobeljić i Rješenje o imenovanju Mersihe Adrović za predsjednicu Upravnog odbora. Donešenoi je i rješenje o razrješenju dva člana Odbora direktora Društva sa ograničenom odgovornošću Sportski ćentar „ADA“ Pljevlja, i to: Igora Golubovića i Svetlane Rakočević.

Donešeno je Rješenje o ražrješenju članova Komisije za ocjenjivanje projekata koji se finansiraju iz kapitalnog budžeta države, i to: Branka Nilevića, Slobodanke Burić, Ljubinke Ivanović, Ernese Kardović, Bojane Kaluđerović, Nevene Jovović, Zorice Vojinović, Draška Milića i Ilije Mugoše i Rješenje o imenovanju članova navedene Komisije i to: Jelene Jovetić, Branka Nilevića, Ljubinke Ivanović, Ernese Kardović, Bojana Kalezića, Vojislavke Đurđić, Zorice Vojinović, Draška Milića i Vanje Janjušević,

Kako su naveli donešeno  je rješenje  o određivanju Mirka Kovačevića za vršioca dužnosti sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova, a Zoran Kujović postavljen je na mjesto vršioca dužnosti generalnog  direktora Direktorata za bezbjednosno-nadzorne poslove u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Donijeto je rješenje o određivanju Saše Maškovića za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije - rukovodioca Sektora za finansijsko-obavještajne poslove i rješenje o imenovanju Asmira Pepića za državnog sekretara u Ministarstvu odbrane.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:34