Посланици скупштинске већине / - Дан
21/06/2021 u 17:23 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Владајуће партије у четвртак, без Здравка Кривокапића, о изласку из кризе

Позив колегама су упутили лидери Социјалистичке народне партије и Демоса, Владимир Јоковић и Миодраг Лекић који су планирали да сатанак почне у 17 часова

Лидери и представници политичких партија из три коалиције које чине власт у Црној Гори, састаће се у четвртак, како би разговарали о рјешењу политичке кризе која "дрма" скупштинску већину још од формирања Владе, а која је кулминирало прије неколико дана у парламенту, сазнаје портал Дана.

Врхунац кризе је настао када је у Скупштини Црне Горе смијењен министар правде Владимир Лепосавић и изгласана Резолуција о геноциду у Сребреници.

Позив колегама су упутили лидери Социјалистичке народне партије и Демоса, Владимир Јоковић и Миодраг Лекић који су планирали да сатанак почне у 17 часова.

Прије тога позив за разговоре јавно је упутио и предсједник Владе Здравко Кривокапић, али је очигледно да је он остављен за неку другу прилику и да ће састанак о разрјешењу политичке кризе, макар овај први, проћи без њега. Јоковић и Лекић очекују да ће се састанку одазвати представници свих партија.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 19:14