Vraneš i Vučić / - FOTO: PV PORTAL
16/02/2024 u 17:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vraneš kod Vučića: Dobri odnosi dvije države najveći interes Pljevljaka

Vraneš je zahvalio na naporima koje čini rukovodstvo Srbije na čelu sa predsjednikom Vučićem, kako bi se zaštitila prava Srpskog naroda u državama regiona

Na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, predsjednik Opštine Pljevlja  Dario Vraneš prisustvovao je svečanom prijemu, povodom praznika Sretenje, u predsjedničkoj palati u Beogradu. Vraneš je, kako prenosi PV portal, posebno prenio zahvalnost pljevaljskih Srba, ističući da je najveći interes Pljevljaka da odnosi Srbije i Crne Gore budu što bolji.

Tokom susreta sa predsjednikom Srbije, Vraneš je zahvalio na naporima koje čini rukovodstvo Srbije na čelu sa predsjednikom Vučićem, kako bi se zaštitila prava Srpskog naroda u državama regiona.

Sretenjska akademiјa održana u Pljevljima - Vraneš: Ovo ovdјe јe srce srpstva i bilo i јeste i biće

PV portal prenosi da Vraneš je pozvao Vučića da i u narednom periodu, kao i dosada, “hrabro i mudro štiti interese Srba u Crnoj Gori”, izrazivši očekivanje da će pljevaljski Srbi imati vrlo brzo priliku da o brojnim problemima u Pljevljima razgovaraju sa predsjednikom Vučićem.

Vraneš je iskoristio razgovor da upozna Vučića sa situacijom u pljevaljskom kraju.

Tokom jučerašnjeg dana Vraneš sa saradnicima je prisustvovao svečanom obilježavanju praznika Sretenje u Orašcu, odakle je Karađorđe prije 220 godina poveo Srbe u oslobođenje od turskog ropstva.

Vučić odlikovao Kovača Ordenom srpske zastave drugog stepena



(FOTO/VIDEO) Rodić: Odnosi Crne Gore i Srbije bratski, nema sile jače od volje naroda

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 16:27