Vraneš / B.Je.
08/06/2023 u 21:52 h
Božidar JelovacBožidar Jelovac
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vraneš podnio krivične prijave protiv Doderovića i Rubežića zbog nezakonitog zapošljavanja

Vraneš je prije dva dana javno kritikovao direktore pljevaljskih lokalnih preduzeća i ustanova da su prethodnom periodu, nakon što je DPS i Bošnjačka stranka pretrpljeli poraz na lokalnim izborima 23. oktobra prošle godine, vršili nezakonito zapošljavanje

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš podnio je krivičnu prijavu protiv direktora Centra za kulturu Nebojše Rubežića i direktora Centra za sport i rekreaciju Predraga Doderovića. Protiv Rubežić i Dodorović, koji su inače funkcioneri Demokratske partije socjalista, krivične prijave su podnijete zbog nezakonitog zapošljavanja.

- Prijave su podnijete jer se osnovano sumnja da su se direktori Nebojša Rubežić i Predrag Doderović ogriješili o zakon prilikom zapošljavanja jednog broja lica, saopšteno je iz kabineta predsjednika opštine.

Vraneš je prije dva dana javno kritikovao direktore pljevaljskih lokalnih preduzeća i ustanova da su prethodnom periodu, nakon što je DPS i Bošnjačka stranka pretrpljeli poraz na lokalnim izborima 23. oktobra prošle godine, vršili nezakonito zapošljavanje. Kako „Dan“ saznaje Vraneš je danas podnio prijave, nakon što je razgovarao sa Rubežićem i Doderovićem.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:58