Vučević / INSTAGRAM MILOSVUCEVIC_ODBRANA
08/06/2023 u 21:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučević podržao Kneževića: Rade sve u interesu Srba

Posebno treba istaći da ovaj politički savez ima veoma jasne stavove oko boljih odnosa Crne Gore sa Srbijom, ali i sa cijelim regionom, kao i oko statusa Kosova i Metohije, čime poštuju teritorijalni integritet Republike Srbije, naveo je predsjednik SNS-a

Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević podržao je koaliciju "Za budućnost Crne Gore", koju predvode Andrija Mandić i Milan Knežević, na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

Kako se navodi u saopštenju SNS, „Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija su stranke srpskog naroda i sa Srpskom naprednom strankom dijele isto mišljenje u pogledu interesa Srba ma gdje oni živjeli“.

- Posebno treba istaći da ovaj politički savez ima veoma jasne stavove oko boljih odnosa Crne Gore sa Srbijom, ali i sa cijelim regionom, kao i oko statusa Kosova i Metohije, čime poštuju teritorijalni integritet Republike Srbije. Sasvim se saosjećaju sa svojim sunarodnicima van Crne Gore i to je za svako poštovanje, naveo je Vučević.

Dodao je da veruje da će ta koalicija osvojiti veoma dobar rezultat i omogućiti Srbima da, kroz izvršnu vlast, „konačno pomognu Crnoj Gori na stazi privrednog i društvenog razvoja“.

- Duboko sam ubeđen da će to Crnoj Gori doneti političku stabilnost, a građanima te zemlje bolji i kvalitetniji život, poručio je Vučević.

Podsetimo, Milan Knežević je govorio na mitingu SNS u Beogradu 26. maja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 11:10