/ - FOTO: RADNIčKA PARTIJA
01/12/2022 u 22:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučinić: Bomba na porodičnu kuću načelnika Istražnog zatvora alarm za sve

Podrška za hrabrog borca protiv kriminala, čovjeka koji ima značajne rezultate kao načelnik Istražnog zatvora, navodi on

Večeras je na porodičnu kuću načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića bačena bomba, to najbolje svjedoči o bezbjednosnoj situaciji u zemlji i predstavlja alarm za sve institucije sistema, posebno za bezbjednosne službe. To je saopštio šredsjednik Radničke partije Maksim Vučinić.

Bačena bomba u blizini ograde kuće načelnika Istražnog zatvora

-Nažalost  u Crnoj Gori su i dalje  borci protiv kriminala legitimna meta kriminalaca.Podrška za hrabrog borca protiv kriminala, čovjeka koji ima značajne rezultate kao načelnik Istražnog zatvora. Nadamo se da će nadležni organi do kraja ispitati slučaj i da će počinioci biti adekvatno kažnjeni za počinjeno krivično djelo. Apelujemo i na predstavnike diplomatskog kora da se zainteresuju bezbjednosnu situaciju u Crnoj Gori-navodi on.

Prema njegovim riječima, Crnu Goru tek čeka istinska borba protiv organizovanog kriminala i korupcije! Ličnosti koje aktivno učestvuju u suzbijanju svih oblika kriminala moraju biti pod boljom zaštitom bezbjednosnih službi.

-Ovoga puta prema nezvaničnim informacijama na svu sreću niko nije povrijeđen. Ovaj događaj neka nadležnim institucijama služi kao opomena da aktivnije moramo raditi na zaštiti svih građana Crne Gore, posebno onih koji su često meta zbog profesionalnog puta kojim su odlučili da se bave-zaključuje on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 20:44