/ - фото: Радничка партија
22/10/2021 u 12:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучинић: Дамјановић остварио значајне резултате у спрјечавању шверца цигарета

Надамо се да ће министар Милојко Спајић по повратку из иностранства наћи за сходно да јавности предочи разлоге за овакав поступак, наводи он

Смјена в.д. директора Управе прихода и царина Александра Дамјановића на приједлог министра финансија Милојка Спајића без претходног упућивања јавности у разлоге за такав поступак, још један је у низу крајње дискутабилних потеза Владе, која наставља да шири негативан тренд, ,,сјече” кадрова који су савјесно  и одговорно радили свој посао, сматра  предсједник Радничке партије Максим Вучинић.

-Током шест мјесеци колико је обављао функцију Вршиоца дужности директора Управе прихода и царина Дамјановић је остварио значајне резултате, нарочито у спрјечавању шверца цигарета, као и прилком недавне акције заплијене тоне и по кокаина у Мојановићима код Подгорице. Треба имати у виду, и да је Дамјновић радио без иједног помоћника јер Влада у претходних шест мјесеци није нашла за сходно да их именује и донекле олакша рад-наводи он.

Додаје: "Остаје питање коме је сметало што Дамјановић савјесно и одговорно обавља свој посао? Надамо се да ће министар Милојко Спајић по повратку из иностранства наћи за сходно да  јавности предочи разлоге за овакав поступак".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:06