/ foto: ivan petrović
09/08/2022 u 14:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučurović: Nakon decenija pljačke i kriminala od strane Đukanovića teško je svariti bilo kakvu priču

Dirljivo što lider kartela svoju političko-kriminalnu karijeru privodi kraju autorskim tekstovima, naveo je on

Poslanik "Demokratskog fronta" Jovan Jole Vučurović saopštio je povodom autorskog teksta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića i tom prilikom istakao da treba "upozoriti na onaj dio gdje Đukanović direktno prijeti Srbima i SPC i da će doživjeti ono što i srpski narod u zločinačkoj ,,oluji’’ ".

- Dirljivo što lider kartela svoju političko-kriminalnu karijeru privodi kraju autorskim tekstovima. Naravno, ne treba se previše osvrtati na sadržaj, na već poznatu prežvakanu priču, seriju obmana, podmetanja i neistina. Zaista, nakon decenija pljačke, kriminala, uništavanja Crne Gore od strane Đukanovića zaista je teško svariti bilo kakvu priču, njegovu i bilo koga drugog iz DPS-a, a naročito o budućnosti Crne Gore- naveo je Vučurović.

Kako je istakao, "znamo da ga je poodavno obuzeo ustašluk i obožavaje Sekule Drljevića, i da se to prenijelo na jedan dio njegovih pristalica, ali smo mislili da je naučio lekciju 30. avgusta 2020. kada ga je narod ispratio u opoziciju, između ostalog baš zato što je naumio da od Crne Gore pravi antisrpsku državu“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:33