/ - IVAN PETROVIC-IPE
28/01/2023 u 21:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučurović poručio Abazoviću: Mandić će biti jedini narodni kandidat

Narodu je već jednom ukradena pobjeda 30. avgusta od strane ambasadorskih stranaka i to mora da se promijeni, kazao je on

Andrija Mandić će na predsjednickim izborima biti jedini narodni kandidat, a narod niko nije pobijedio, poručio je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović reagujući na izjavu premijera Dritana Abazovića koji je ocijenio da bi kandidatura Mandića na predsjedničkim izborima "pojačala šanse aktuelnog predsjednika Mila Đukanovića".

On je rekao da će Mandić za protivnike imati kandidate mafije ili ambasada. 

- Narodu je već jednom ukradena pobjeda 30. avgusta od strane ambasadorskih stranaka i to mora da se promijeni. Toga dana smo umjesto narodne vlasti i narodne pobjede, na koju smo čekali decenijama, dobili mutanta kojega su zajedno sa Krivokapicem i Abazovicem pravile pojedine ambasade. Nakon toga, Dritan Abazović je, ponovo slušajući činovnike raznih ambasada, ušao u direktne dogovore s Milom Đukanovićem i DPS-om formirajući novu vladu. Tako da Abazović više ne pominje borbu protiv Đukanovića i ocjenjuje ko može a ko ne može da mu se suprotstavi. Sve smo vidjeli u ove prethodne dvije godine i svima je sve jasno i poznato- kazao je Vučurović.

- Narod čeka svoga predsjednika, Andriju Mandića, i traži da njihov predsjednik upravlja Crnom Gorom, a ne mafija i činovnici stranih ambasada- zaključio je Vučurović.

Abazović: Kandidatura Mandića pojačava šanse Đukanoviću

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:13