Odbor za ljudska prava, Kontrolno saslušanje ministara, Jovan Jole Vučurović / ODBOR ZA LJUDSKA PRAVA - IVAN PETROVIC-IPE
29/02/2024 u 13:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučurović poručio: NSD će podržati Spajićevu odluku o Miloviću

Što god odluči premijer Spajić, kao naš koalicioni partner, vezano za interpelaciju koja se tiče ministra prevde Andreja Milovića, mi ćemo podržati

Poslanik Nove srpske demokratije (NSD) Jovan Vučurović kazao je da će podržati odluku premijera Milojka Spajića kada je u pitanju interpelacija o radu ministra pravde Andreja Milovića.

- Što god odluči premijer Spajić, kao naš koalicioni partner, vezano za interpelaciju koja se tiče ministra prevde Andreja Milovića, mi ćemo podržati - kazao je Vučurović u reagovanju povodom interpelacije o radu ministra Andreja Milovića.

Podsjećamo, Građanski pokret (GP) URA juče je najavio da će Skupštini podnijeti predlog za interpelaciju o radu ministra pravde Andreja Milovića.

- Kao i kada naši ministri eventualno budu na tapetu, treba uvažiti stav predsjednika naše stranke. Mi smo pošten i korektan partner svima u parlamentarnoj većini i želimo da ona funkcioniše stabilno i na korist svih građana Crne Gore - kazao je Vučurović u reagovanju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:16