Јован Вучуровић / - Скупштина
29/05/2022 u 16:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучуровић: Спајић и екипа били уз ДПС док је ДФ предводио битку против Ђукановића и мафије

Зато када му и падне на памет ДФ, он треба да се покрије ушима и да се постиди сваке ријечи изговорене против нашег политичког савеза", наводи Вучуровић

Сваки пут кад помене ДФ Милојко Спајић би требало да устане, јер да није ДФ нико не би знао ни за њега ни за већину из тзв експертске владе, реагује Јован Вучуровић, посланик ДФ на изјаве Милојка Спајића.

-Када овако безочно и срамно покушава да споји ДФ и ДПС нека се овај политичар у покушају прво сјети гласача и чланова ДФ-а, а онда и наших лидера и функционера, који су годинама водили најтеже битке са Милом Ђукановићем и мафијом, који су прогањани и хапшени, а не сјећамо се Спајића, Кривокапића, Милатовића, Ђорђа Радуловића или Срзентићке у тим борбама,  него је већина њихове владе гласала за ДПС и мафију 30. августа. Ми смо према њима били пажљиви, чак и када су наши поуздани чланови протестовали и обавјештавали нас да је већина тзв експерата подмладак ДПС-а. Тада су у ДФ долазили један по један на заклињање како немају везе с ДПС, НАТО, амбасадама, приштинском администрацијом, заправо, тврдили да сви они долазе са светог мјеста и да су ту да поправе односе са Србијом и потпишу темељни уговор. Ништа од тога-наводи он у саопштењу.

Додаје:"Зато када му и падне на памет ДФ, он треба да се покрије ушима и да се постиди сваке ријечи изговорене против нашег политичког савеза".

Према његовим ријечима, "И док је био министар, Спајић се бавио подметањима на рачун ДФ, очајнички покушавајући, преко тих подвала, да формира своју политичку организацију, што се на крају завршавало појављивањем на појединим локалним изборима".

-Као што видимо, и даље напада ДФ, и уједа са стране мислећи да ће на тај начин нешто политички ућарити. Углавном, све је код њега политичка превара, убјеђивао нас да је против НАТО а онда каже да је улазак у НАТО сјајан потез, он је један од оних који је блокирао потписивање Темељног споразума, он је био против устоличења митрополита на Цетињу, у његовом министарству су скоро сви директори директората остали из ДПС и СД...-сматра Вучуровић.

Додаје:"Изгледа да је на тој адреси само његова баба била политички доследна. А информације говоре да су Спајић и екипа лобирали да се врате у ДПС, али чак ни они их више неће".

-Можда је политичко неискуство разлог због чега Спајић у континуитету прича глупости и упада у разне небулозе, али је и њему вријеме да одрасте-закључује он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:22